Dejavnosti podjetja

 

NEPREMIČNINE

 

01-dejavnostV podjetju  razvijamo manjše in srednje trgovske centre, načrte za oživitev mestnih jeder ter pisarne. Ekipa vodij projektov izdela ideje in vizije, naši pogodbeni partnerji pa izdelajo načrte, modele in arhitekturne koncepte. Naši projekti so pogosto motor gospodarske rasti in družbene obnove celega mesta oziroma regije.

 

 

 

RAZVOJ PROJEKTOV

 

02-dejavnostNakup kapitalno intenzivnih nepremičnin in kopleksnih portfeljev zahteva dobro uveljavljene tržne izkušnje in strokovni know-how. Podjetje daje podporo pri iskanju nepremičnin tako investicijskim ustanovam, kot so zavarovalne in investicijske družbe ter skladi kot tudi posameznikom in zasebnim podjetjem.

 

 


PRODAJA

 

03-dejavnostRazvijamo lastne stavbe, ki jih prodajamo ali oddajamo v najem ter pridobivamo informacije o novih trgovskih stavbah za prodajo ali najem. Seveda znotraj navedenega zagotavljamo številne druge prodajne rešitve.

 

 

 

UPRAVLJANJE


04-dejavnostNa področju prodaje za komercialne namene vam lahko zagotovimo. Lastniki nepremičnin se vse bolj osredotočajo na svoje osnovne posle. Profesionalno upravljanje s srednjimi in velikimi lastniškimi portfelji – upravljanje z nepremičninami – se spreminja in iz lastniško vodenega procesa postaja strateški proces, ki ga vodijo za to specializirani ponudniki storitev